Fie că suntem manageri, fie că lucrăm în domeniul resurselor umane, motivarea angajaților este unul dintre subiectele la care tot revenim, fie că ne place sau nu. În activitatea noastră de zi cu zi, ne lovim din ce în ce mai des de următoarele situații:
-
Angajați care aleg să părăsească compania;
-
Angajați care nu mai au performanțe ca înainte pentru că sunt demotivați;
-
Manageri demotivați care nu reușesc să formeze sau să conducă o echipă.
Există statistici conform cărora doar 29% dintre angajați se declară motivați; tot conform statisticilor, companiile care au angajați motivați reușesc să aibă rezultate financiare mai bune cu până la 44%.
În contextul unei piețe a muncii din ce în ce mai competitive, cifrele ne arată că un angajat motivat rămâne într-o companie pentru o perioadă dublă de timp față de un angajat demotivat, ceea ce reduce considerabil costurile companiei.
Vă invităm să participați la acest atelier în care să discutăm despre ce înseamnă pe de o parte motivarea, pe de altă parte demotivarea, despre cum le abordăm și ce facem practic mai departe în companiile noastre pentru a le gestiona cât mai eficient.
Vom parcurge teoriile și cercetările cu privire la factorii motivaționali, vom învăța să recunoaștem modurile în care acestea influențează angajatul și comportamentul său la locul de muncă. Vom analiza factorii motivaționali prin intermediul unor studii de caz, pe baza unor exemple reale, ale unor companii de succes din România.
Scopul este ca în final să facem trecerea de la abstract la concret, de la teorie la practică, și folosind experiența de lucru cu oamenii a tuturor, să selectăm împreună metode și instrumente practice cu care să putem reveni fiecare în companiile în care lucrăm și să le putem implementa.
Structura cursului: 1 modul; 3 ore/modul;
Prețul cursului: vezi aici
Număr locuri disponibile: 15 persoane (minim 10 persoane)
Trainer: Corina Ștefan
Loc: Fundația Serendinno, București, Calea Victoriei 155, Bl. D1, Tronson 7, etaj 3, sector 1
Program curs: Creăm diverse formule de livrare a aceluiași curs, astfel încât să putem răspunde variatelor constrângeri de calendar ale participanților. În funcție de tema de interes, puteți alege între mai multe variante de program de curs:
-
intensiv (cu mai putine intalniri dar cu durata mai mare) vs. relaxat (cu mai multe intalniri cu durată mai scurtă, organizate seara),
-
în timpul săptămânii vs. în timpul weekendului.
Ca sa decideții ce variantă preferați, vedeți aici lista completă a evenimentelor de formare, active în acest moment și alegeți-l pe cel mai potrivit.